Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over projecten en producten waar Triple Audio druk mee bezig is.

Nieuws

woensdag 26 juni 2019

Als een vis in het water met Comrex ACCESS NX

Tijdens de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft de Comrex ACCESS NX zichzelf bewezen!

maandag 3 juni 2019

Grand Prix Radio in Monaco

Grand Prix Radio deed verslag van de Formule 1 Grand Prix in Monaco met gloednieuwe plopbollen van Triple Audio

donderdag 18 april 2019

Nieuw: Omnia MPX Node

Slechts een week geleden op de NAB2019 gepresenteerd, en nu al een revolutionair product.

donderdag 28 februari 2019

Nieuw: ADDERLink™ INFINITY 4000

De nieuwe ADDERLink™ INFINITY 4K range: 's wereld eerste hoog presterende 4K IP KVM extender!

maandag 18 februari 2019

Windesheim, klaar voor de toekomst!

Inmiddels worden de allerlaatste puntjes op de ‘i’ gezet bij het project op de Christelijke Hogeschool Windesheim. Hoog tijd om studenten en docenten aan de tand te voelen over deze vernieuwing!

maandag 18 februari 2019

Lost & Found: AVN Grandmaster

Zo nu en dan pakken wij een product erbij dat al een tijdje gelanceerd is, maar niet genoeg in de schijnwerpers heeft gestaan; Lost & Found. Dit keer zijn het drie producten uit eenzelfde serie: Sonifex AVN IEEE1588 PTPv2 Grandmaster!

maandag 18 februari 2019

5 redenen voor VOLT!

Van FM, AM of HD/DAB/DRM naar Stereo Generator en Streaming processor. De Omnia VOLT kan meer dan je in eerste instantie denkt! Om jou wat duidelijkheid te geven, geven wij je vijf hele goede redenen voor een Omnia VOLT in je studio!

maandag 4 februari 2019

De Grote Telos Infinity Show

Telos Infinity is revolutionair: het is het eerste intercomsysteem zonder matrix. Ontdek alles over dit unieke product op de Grote Telos Infinity Show!

donderdag 10 januari 2019

Review: plopbollen voor SBS6!

Triple Audio heeft in het najaar van 2018 maar liefst 175 plopbollen geleverd aan Talpa TV Productions. Inmiddels zijn de blauwe bollen al een aantal weken op tv te zien, dus: tijd voor een review!

donderdag 3 januari 2019

Nieuw: iQx AoIP Broadcast Console

Steeds meer radio technologie wordt ontwikkeld voor het AoIP-tijdperk, zo presenteert Axia de iQx. Een console met allerlei onmisbare tools voor jouw netwerk.

dinsdag 20 november 2018

Axia vernieuwing voor Windesheim!

Triple Audio is bezig met het installeren van de nieuwe Axia-apparatuur in Gebouw X van de Christelijke Hogeschool Windesheim

donderdag 15 november 2018

SALTO: dé Amsterdamse sound

De FM-zender van SALTO was toe aan modernisering: Triple Audio heeft nieuwe masten, antennes, zenders, processing, zendlijn/STL-vervanging, upgrade in techniek en een veel betere soundprocessing geïnstalleerd.

donderdag 8 november 2018

Axia locatieset voor Omroep Gelderland

Omroep Gelderland maakt sinds kort gebruik van een nieuwe locatieset, geleverd door Triple Audio. De locatieset is onder andere gebruikt voor de Nijmeegse Vierdaagse!

maandag 29 oktober 2018

State-of-the-art studio's voor studenten journalistiek

De opleiding Journalistiek van de Hogeschool Utrecht laat met dit project zien helemaal bij de tijd te zijn en de studenten zo goed mogelijk klaar te stomen tot toekomstige professionals.

woensdag 24 oktober 2018

BNNVARA kiest (opnieuw) voor Triple Audio

‘Na de tevredenheid over de eerdere WPM’s die Triple Audio gerealiseerd heeft, kozen wij eigenlijk direct voor Triple Audio voor deze opdracht’, vertelt Dave, Post Production Facility Manager. Een groot compliment van BNNVARA!

woensdag 17 oktober 2018

'Het voelt totaal niet schools!'

Het kan je niet ontgaan zijn: Triple Audio heeft een gigantisch project gerealiseerd voor de Hogeschool Utrecht. Studenten Anne (21) en Danny (22) vertellen over de ervaringen!