Engineering

Engineering betekent bij Triple Audio® het realiseren van een technische oplossing voor de eindgebruiker waar verschillende technieken bij komen kijken. Triple Audio® staat altijd achter haar geleverde producten en diensten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Hardware ontwikkeling

Bij hardware ontwikkeling draait het zowel om de binnen- als buitenkant van het product. Bijvoorbeeld het ontwerpen van PCB’s of de behuizing van het eindproduct. Verschillende technieken komen hierbij kijken.

Hardware
Blauw groot
Blauw klein
Blauw middel

Software ontwikkeling

Software en hardware zijn twee handen op één buik; daarom voorziet Triple Audio® in beide! Bij software ontwikkeling draait het om de werking en/of bediening van een product. Triple Audio ontwikkelt software voor overheidstoepassingen en de broadcastwereld.

Recente ontwikkelingen van software (gecombineerd met hardware) zijn:

- SmartControl
- ChronoFlex Medical en ChronoFlex Broadcast
- SmartLed


Systeem integrator

Systeem integratie is het laten samenwerken van meerdere producten of installaties als één systeem. Triple Audio® zorgt ervoor dat verschillende technische producten en installaties naadloos op elkaar aansluiten. Zo biedt Triple Audio® oplossingen voor complexe technische uitdagingen.

Routing en Switching

Routing en switching is het ontwikkelen van netwerken. Bij routing draait het om de koppeling van netwerken, switching is het koppelen van netwerkapparaten. Door continu bij te leren en verschillende certificaten te behalen, zijn medewerkers van Triple Audio® op de hoogte van de laatste trends.

Lees hier bijvoorbeeld over de gloednieuwe infrastructuur bij FunX, waarbij de vier steden met elkaar verbonden zijn door middel van AES67 multicast streams.
Of lees over de 'Low Latency' Straalverbinding in Rotterdam die opgezet is om de HF-Posten van Rijnmond te verbinden. 

24/7 support en onderhoud

Triple Audio® biedt 24/7 support aan haar producten en systemen, klein en groot. Wij staan altijd achter de producten die wij leveren, daarom garanderen wij deze support.

Techniek moet onderhouden worden, daarom biedt Triple Audio® onderhoud aan haar eigen systemen op regelmatige basis.

ASUS
Axia
Dell
Windows Embedded
AES Engineering
Comrex
Dante 1
Dante 2
Dante 3
Linear Acoustic
Mikrotik MTCNA
Mikrotik MTCRE
Omnia
Sonifex
Telos
CCNA
Microsoft Surface

Certificeringen

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Door veel trainingen te volgen en certificaten te behalen, blijft het Triple Audio® team voorop lopen in de technologie.

Telos Infinity
Jünger
Shure
AES Engineering
Cisco partner
VCA
Genelec
Dante DM
Rode

Nieuwsgierig geworden?

Wij denken graag met je mee!