Onze hoogtepunten van 2023
dinsdag 19 december 2023
Deel dit artikel

Onze hoogtepunten van 2023

Met het einde van 2023 in zicht is het tijd voor een terugblik op de leuke dingen die we gedaan hebben dit jaar! Ook in 2023 heeft Triple Audio zeker niet stil gezeten en we delen dan ook graag onze favoriete projecten, evenementen en installaties van het jaar.


De Axia Quasar bleek populair dit afgelopen jaar. Zo hebben we dit mengpaneel maar liefst drie keer mogen installeren bij onder andere Hogeschool Utrecht, Rijnmond en Omroep Zeeland. Bij Hogeschool Utrecht vervingen wij de Axia Fusion voor de Axia Quasar. We maakten hier een video van waar de behind the scenes te zien zijn van dit proces. Axia Quasar biedt vele Audio over IP-mogelijkheden waardoor deze klanten weer jaren vooruit kunnen met hun mengpaneel.

Net zoals eerdere jaren was Triple Audio weer van de partij tijdens het jaarlijkse IBC-evenement. Tijdens IBC hebben wij ons kunnen onderdompelen in de nieuwste ontwikkelingen in de broadcast. Onze engineers stonden klaar om vragen te beantwoorden en gingen het gesprek aan met andere audio-enthousiastelingen. Voor ons is de IBC altijd een evenement waar wij vol met inspiratie van vertrekken en is dan ook zeker een hoogtepunt van het jaar.

2023 begon voor Triple Audio met goed nieuws, we mochten namelijk ons distribiteursschap van Telos Alliance uitbreiden met Vlaamstalig België! Triple Audio is al sinds 2014 distribiteur van Telos Alliance in Nederland, waardoor dit een mooie toevoeging is aan ons portfolio. Alle Belgische klanten kunnen sinds 2023 bij Triple Audio terecht voor service en producten van Telos Alliance. We schreven er ook een artikel over dat hier te vinden is.


2023 was niet alleen een jaar gevuld met prestaties op werkgebied. Bij Triple Audio proberen we elkaar te motiveren om actief bezig te zijn onder de noemer Triple Vitaal. Zo liepen we gezamenlijk de singelloop in Utrecht, een prestatie op zich, maar ook waren al onze teamleden binnen hun streeftijd over de streep. Zeker iets om trots op te zijn!

In september van dit jaar kondigden we onze strategische samenwerking met Audisi aan. Triple Audio en Audisi werken al jaren samen op het gebied van integratie van AV-systemen. Met de nieuwe samenwerking kan Triple Audio haar klanten op het gebied van Audisi ONE nog meer support bieden. Meer informatie is te vinden in ons aankondigingsartikel.

Door de NPO werden we gevraagd om tijdens de Tech Audio Seminar een presentatie te geven over de mogelijkheden van AoIP. Wij zijn altijd enthousiast over de AoIP techniek en delen ons enthousiasme en onze kennis dan ook graag met anderen. Daarnaast namen wij een demo set-up mee naar locatie zodat iedereen de voordelen van AoIP ook echt kon ervaren. Een geslaagd evenement en voor ons dus ook zeker een hoogtepunt.

In 2023 mochten we voor ondere Omroep Zeeland, Omroep Eemsdelta en de Hogeschool van Amsterdam de branding versterken met custom plopbollen. Ook mochten we een leuke plopbol leveren voor de Lokerse Feesten. Ben je geïnteresseerd in een plopbol met eigen logo? Bekijk dan vooral de plopbollen pagina op onze website of neem contact met ons op, we denken graag met je mee over de mogelijkheden.

We kijken bij Triple Audio terug op een geslaagd 2023 en we zetten deze lijn dan ook zeker door in het nieuwe jaar. Ook in 2024 gaan we aan de slag met de leukste projecten, dus houd vooral onze website en social media in de gaten voor de nieuwste updates.

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!