Audisi

Het Audisi ONE platform brengt Visual Radio, broadcast automatisering, live feeds en IP Audio samen in één gemakkelijk te bedienen systeem.

Together as one

Triple Audio en Audisi hebben een strategische samenwerking aangekondigd. Na jaren samengewerkt te hebben om meerdere integraties van het Audisi ONE platform tot een succes te brengen is Triple Audio nu het aanspreekpunt voor aankoop, installatie, training, contracten & support van Audisi ONE.

Support

Triple Audio is jouw partner als het gaat om support op de producten van Audisi. 

In de vorm van een serviceovereenkomst kunnen we onderhoud en support op jouw installatie voorzien.
Deze overeenkomsten worden aan de hand van jouw situatie opgebouwd. Interesse? Stuur ons een berichtje!

Had je in het verleden een overeenkomst met Audisi B.V. omtrent updates en/of support. Lees dan snel de Q&A om te kijken wat er voor jou gaat veranderen.


Bouwstenen

Je bouwt jouw ideale Audisi ONE platform op uit de verschillende bouwstenen.

Elk van deze bouwstenen is een aantal punten waard. Punten die je eerder voor bijvoorbeeld POD gebruikte kunnen bij een veranderende situatie zomaar ingezet worden voor GML.

Systeem op maat

De schaalbaarheid van het Audisi ONE platform zorgt er voor dat jouw systeem alleen bestaat uit de onderdelen die jij nodig hebt.

Vertel ons waarvoor jij het Audisi ONE platform in wil zetten.
Denk je bijvoorbeeld aan het in gebruik nemen van het GML playout systeem? Of wil je liever de schakelingen binnen jouw Visual Radio automatiseren met VID.
Er zijn nog veel meer mogelijkheden, denk aan opnames, export, planning, codec management enz.

Laat het ons weten en we maken een aanbod op maat.

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!