Plopbollen

Een herkenbare plopbol compleet in eigen huisstijl? Kies voor een hoogwaardige plopbol bij Triple Audio.

Een hoogwaardige plopbol in eigen huisstijl

Als leverancier van plopkappen kunnen wij jou voorzien van een herkenbare plopbol met eigen logo. Met deze bollen, gemaakt van hoogwaardig schuim door fabrikant Schulze-Brakel, filter je storende geluiden en bescherm je jouw microfoon. 

Branding

De plopbollen kunnen aangepast worden naar jouw huisstijl. Hiermee versterk je de branding van jouw merk. Daarnaast kunnen de bollen geflockt worden in elke gewenste kleur, zelfs een kleurverloop behoort tot de mogelijkheden. Maak het geheel af door het plaatsen van jouw logo en/of gepersonaliseerde tekst zoals namen.

Hardware
Blauw groot
Blauw klein
Blauw middel

Geluid

Een plopbol is meer dan een bolletje schuim op een microfoon. Het speciale schuim verzacht zowel wind als harde p-, t- en s-klanken in de audio waardoor het aangenaam is om naar te luisteren. Plopbollen zijn daarom ook perfect voor buitenopnames.
Hardware
Blauw groot
Blauw klein
Blauw middel

Voor elke microfoon

Voor de beste kwaliteit audio kun je het beste kiezen voor een plopbol die precies geschikt is voor jouw microfoon. De bollen zijn beschikbaar in alle vormen, zo is er altijd wel eentje die perfect bij de jouwe past. Kijk op onze shop bij Schulze plopbollen voor het assortiment aan vormen waar je uit kan kiezen. Wil je een apartere vorm zoals hart of leeuw? Laat het ons weten! Er zijn veel mogelijkheden.
Hardware
Blauw groot
Blauw klein
Blauw middel

SchulzGreen

SchulzGreen is 's werelds eerste duurzame plopbol, gemaakt van plantaardige olie. Een duurzame optie met de kwaliteit die je gewend bent. En niet te vergeten, de SchulzGreen is net zoals de normale plopbollen te personaliseren met logo en tekst.

Quasar

DeadCats

Naast plopbollen zijn er nog andere opties om de audio het best te laten klinken. Zo levert Triple Audio ook deadcats; microfoon beschermers gemaakt van vegan bont. Met een DeadCat wordt windruis op een uiterst effectieve manier geelimineerd. 

Klik hieronder gelijk door naar de plopbollen in onze webshop!