Stabiele verbindingen met Peplink
dinsdag 2 april 2024
Deel dit artikel

Stabiele verbindingen met Peplink

Live verslag op locatie kent soms uitdagingen, zeker als je op een locatie bent met slechte verbinding of waar het druk is op het netwerk. Om deze reden kan het fijn zijn om gebruik te maken van een modem met 5G verbinding. Daarom biedt Triple Audio nu ook de Peplink MAX adapter 5G aan bij de Comrex ACCESS NX Portable.

Betrouwbare 5G verbinding

Peplink modems en routers zijn een goede toevoeging aan de IP-audio codecs van Comrex. Voorheen was een 4G verbinding het hoogst haalbare, maar nu kan zelfs een 5G verbinding tot stand komen. De mechanisch robuuste modems van Peplink bieden meer capaciteit en een betrouwbare, stabiele verbinding, ook wanneer het druk is op het netwerk.

De Peplink modems kunnen met elke Nederlandse provider verbonden worden die 5G aanbiedt. Daarnaast is het mogelijk om twee modems, ieder bij een andere provider, aan te sluiten op een Comrex IP-audio codec. Wanneer de verbinding van de ene provider wegvalt zorgt het crosslock mechanisme in de Comrex ACCESS NX Portable er automatisch voor dat de verbinding stabiel blijft over het andere netwerk.

Neem je modems mee op pad

Triple Audio's eigen tassen voor de NX Portable zijn ook ideaal voor Peplink modems. De antennes van het modem zijn weggestopt in de schouderband, hierdoor zitten ze hogerop wat zorgt voor een heldere verbinding. De NX Portable tas is perfect geschikt voor reporters op straat, zo hebben ze ook hun handen vrij en kunnen ze zich compleet focussen op het maken van een leuke uitzending.

Hand in hand

Comrex IP-audio codecs gaan hand in hand met Peplink modems, en dus niet alleen met de NX Portable. Peplink modems zijn ook uitermate handig voor jouw NX Rack of MultiRack, waardoor je deze codecs ook toegang geeft tot een 5G internetverbinding.

Wil jij de voordelen van een Peplink modem zelf ervaren? Laat het ons weten in onderstaand formulier en we denken graag met je mee!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!