maandag 24 juli 2023
Deel dit artikel

VOLT met prikkels!

De Omnia VOLT kennen we al met de immense sound die deze kan maken. Nu hebben we hier een Angry Audio C-Level aan toegevoegd om het geluid meer gevoel te geven. 

Sinds kort is er de Angry Audio C-Level, met ingebouwde Audio Chameleon techonologie. Dit product is onderdeel van de Angry Audio Chameleon lijn die audio processors en loudness controllers bevat. Het bijzondere aan deze productlijn is dat er gebruik gemaakt wordt van artificial intelligence (AI) die de content constant analyseert en hierdoor de juiste parameters vindt voor hetgeen jij laat horen.

Angry Audio Chameleon C-LEVELOmnia VOLT FM/HD/AM/SG generator

De C-LEVEL past zich dus, middels AI, aan op de aangeboden audio door alle parameters dynamisch te veranderen. Dit maakt de C-LEVEL de meest transparante leveler die er bestaat.

De C-LEVEL leveler doet het heel goed als pre-processor voor de Omnia VOLT. We hebben hem hier getest met de WB AGC van de VOLT in bypass en wauw de VOLT stijgt boven zichzelf uit. De audio blijft luid, met de bekende Omnia VOLT signature, maar wordt ruimtelijker en alles krijgt een plaatsje in het audiobeeld. Kippenvel! Toch blijven de C-LEVEL en VOLT samen heel consistent met diverse muziekstijlen en audiobronnen.

Weten of dit ook een geschikte samenstelling is voor jouw setup? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!