dinsdag 14 februari 2023
Deel dit artikel

Telos Infinity® VIP app

De Telos Infinity® Intercom familie is uitgebreid. Vanaf nu vind je de vertrouwde HTML-5 omgeving ook terug op jouw telefoon. Eigenlijk is de app een één op één kopie, maar met een paar belangrijke toevoegingen.

Interface Telos Infinity VIP App

Er zijn meerdere opties om in de app te verbinden met het benodigde paneel.

Zo kan de beheerder van het paneel een uitnodigingslink maken welke bijvoorbeeld via de mail gedeeld kan worden. Wanneer de app via deze link geopend wordt zal deze gestart worden met de juiste configuratie wat resulteert in een snelle en gemakkelijke toegang tot de interface van het paneel. Je kunt deze configuratie ook nog opslaan in de app waardoor je gemakkelijk vaker hetzelfde paneel in kan zonder een browse tab te moeten openen tussen elke sessie.

Wanneer je gebruik maakt van een vaste situatie waarvoor geen mailadres nodig is, zoals een tablet in een studio, kan je gebruik maken van een beacon adres met wachtwoord om verbinding te maken met de virtuele panelen. 

Heb je vragen over deze app of wil je weten hoe Telos Infinity® Intercom gebruikt kan worden in jouw situatie? We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!