donderdag 8 september 2022
Deel dit artikel

Studio in de lucht

Door de jaren heen hebben we al meerdere studio's mogen bouwen voor gebruik in verschillende ontwikkelingslanden. Toen we in mei een aanvraag voor een nieuwe studio in Bunia, Congo, kregen wisten we gelijk wat er van ons verwacht werd; een compacte studio met apparatuur die wel tegen een stootje kan en makkelijk te verschepen is. Bijkomende moeilijkheid voor deze studio was dat de levering binnen VIER WEKEN plaats moest vinden. 

“Het moet snel en dat kunnen jullie! Zelfs in deze lastige tijd
is het gelukt om deze set binnen een paar weken volledig te leveren. ”

Met man en macht is er gewerkt aan het vinden van de juiste apparatuur die ook nog op tijd leverbaar was, met een mooi resultaat! In deze set wordt er gebruik gemaakt van de Sonifex S0v2 mengtafel. Deze robuuste mengtafel heeft een ingebouwde geluidskaart waardoor het mogelijk is om audio op de computer op te nemen en direct via de mixer af te spelen met maar één kabel.

Sonifex S0v2 mixer faders

De mixer wordt gecombineerd met een dell All-In-One machine, een beeldscherm met ingebouwde computer. Deze compacte oplossing is vooral erg geschikt voor deze set gezien alles verscheept zal moeten worden. 

Ook handig voor het verschepen is de lichtgewicht kunststof flightcase voor de 19" apparatuur. Deze doet in stevigheid niet onder aan een reguliere flightcase maar is wel een stuk lichter. In deze flightcase vinden we onder andere de Sonifex DHY-04GS gsm-vork. Met deze telefoonvork kan op ieder moment een gast de opname/uitzending ingehaald worden. 

Flightcase met Sonifex-DHY04 bij Triple Audio


Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!