dinsdag 20 september 2022
Deel dit artikel

IBC2022 hoogtepunten

Dat was hem al weer, IBC2022 is voorbij. Het was enorm leuk om iedereen weer te mogen ontmoeten en er zijn interessante en nieuwe dingen voorbij gekomen. Graag delen we een aantal hoogtepunten met jullie. 

Containers - Broadcast bionics
Voor veel mensen klinkt het nog als toekomstmuziek, gevirtualiseerde producten als vervanging van hardware. Toch gaan de ontwikkelingen snellen dan je wellicht denkt. 

Het installeren van de producten kan gezien worden als een obstakel. Met de VirtualRACK verdwijnt deze drempel als sneeuw voor de zon; in een paar klikken installeer je jouw product op deze rackunit. 

Deze ontwikkeling kan ook voor jou interessant zijn, we bespreken graag de mogelijkheden met je. 


Demo meubel - Axia Quasar
De Axia Quasar broadcast mixer is op zichzelf al een plaatje om te zien. Tijdens IBC2022 was ons Axia Quasar demo meubel ook nog eens de hoogste Quasar ter wereld. 😉

Wil jij een demo van deze mixer? Neem contact met ons op over de mogelijkheden! (je vindt ons conctacformulier onderaan de pagina)


Enthousiasteling gezocht
Denk jij na jouw bezoek aan IBC2022 "Ik zou elke dag wel bezig willen zijn met al die broadcast techniek!"

Wij hebben nog een plaatje vrij in ons Triple Team. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet loop jij volgend jaar ook rond in een Triple Audio t-shirt. 


RedTech award - Axia iQs
Telos Alliance viel dit jaar in de prijzen met hun Axia iQs Virtual Broadcast Console. Deze award wordt uitgerijkt aan uitblinkende technologische innovaties binnen de radio en digitale audio wereld. 

Wij zijn het helemaal eens met deze award en zien een mooie toekomst voor de Axia iQs in de broadcast industrie. Lees meer over dit product in dit artikel


Nieuw - Sonifex
Sonifex had hun gehele AVN productlijn meegenomen naar IBC2022. Zo kon je een blik werpen op de nieuwe AVN-DIO15, maar ook de al langer bekende AVN-CU2

Geïnteresseerd in deze of één van de andere Sonifex producten? Neem een kijkje in onze webshop


Nixer
Nixer presenteerde op de IBC2022 maarliefst drie nieuwe producten!

  • De RS32: Dante switch
  • De RP64: Een AoIP patch paneel
  • De Nixer Remorte App: een intuïtieve interface voor de RL serie van Nixer

We vertellen je graag meer over deze producten!


Gagl - Comrex
Ook Comrex was van de partij met hun inmiddels gevestigde productlijnen Access NX en VH2. 

Daarnaast is nu ook Gagl gelanceerd; een cloud service waarmee vijf gebruikers audio kunnen zenden en ontvangen vanaf computers en smartphones. Deze audio kan de studio ingehaald worden via bijvoorbeeld de Comrex Access NX Rack of BRIC-Link


Heb je vragen voor ons? Vul het contactformulier hier onder in en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. 

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!