Comrex Accu artikel thumbnail
donderdag 21 april 2022
Deel dit artikel

Comrex rond de wereld

De Comrex Access NX Portable wordt regelmatig gebruikt om verslag te doen van lokale gebeurtenissen maar wanneer Feyenoord internationaal speelt vliegt de Comrex Access NX Portable van Rijnmond de grens over. In de door Triple Audio ontworpen Comrex Access NX Portable tas kan de codec gemakkelijk vervoerd worden.

Bij de douane wordt een apparaat aan een uitvoerige controle onderworpen. Voor een juiste en snelle controle is het nodig dat de accu zich niet in de Comrex bevindt maar los geïnspecteerd kan worden. Om deze reden is er een ontwerp gemaakt voor losse accu’s in de tas. Door een kleine aanpassing aan de tas zelf is het nu mogelijk om met een verlengde power kabel accu’s aan te sluiten in het opberg vak van de tas. Een bijkomend voordeel van deze modificatie is dat de accu’s gemakkelijk gewisseld kunnen worden zonder dat de codec zelf uit de tas gehaald hoeft te worden. 

De comrex accu past gemakkelijk in het achtervak van de tasComrex accu naast de Comrex Access NXTwee losse accu's voor de Comrex3d tekening Comrex Access NX accu caseWanneer een accu los in een tas zit kan deze zeer kwetsbaar zijn. Om te zorgen dat de accu tijdens het vervoer niet kapotgaat heeft één van onze engineers een custom case ontworpen. Deze case is uiteindelijk 3D geprint, deze methode zorgt ervoor dat we snel een stevige case konden leveren. Ter personalisatie is het Rijnmond logo in het ontwerp meegenomen. In de video onderaan deze pagina is te zien hoe de accu in de case gaat. 

Heb jij nou ook een (technische) uitdaging binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op en wij gaan aan de slag om voor jou een mooie en praktische oplossing te vinden.
Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van dit nieuwsartikel interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!