Commentaar op zijn best
vrijdag 10 juni 2022
Deel dit artikel

Commentaar op zijn best

Op 21 mei 2022 werd de strijd om de landstitel Handbal uitgevochten in Venlo. Het handbalteam uit Venlo kwam hierbij als winnaar uit de bus. Van de gehele wedstrijd is live verslag gedaan met behulp van de Sonifex AVN-CU2-DANTE

De AVN-CU2-DANTE is een portable commentator unit voor twee commentatoren, uitermate geschikt voor live verslaggeving van sportwedstrijden. De inuïtieve interface zorgt ervoor dat het apparaat voor elke commentator gemakkelijk te gebruiken is. Bas Giskes van 2 SAT Europe vertelt ons dat hij én de commentator heel blij waren met de CU2. "Het klinkt fantastisch en is supermakkelijk in te stellen. Dank voor de goede service." 

Om de set compleet te maken is er in deze set gekozen voor de Sennheiser HDM 26-II-600 headset. Door gebruik te maken van een kabel met XLR-3 connector én 6,3mm jack plug kan deze zonder verloopstukken aangesloten worden op de Sonifex AVN-CU2.

AVN-CU2 commentaar positie handbal wedstrijd NOSSennehsier headset voor commentaar van de wedstrijd

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!