Chronoflex, dé traumaklok speciaal ontwikkeld voor medische traumakamers. ChronoFlex is een trauma klok die speciaal ontwikkeld is voor medische traumaruimtes en bevat key features ten behoeve van het proces in de traumaruimtes. ChronoFlex is samengesteld in samenwerking met trauma-artsen en gebruikers van de meest toonaangevende medische centra in Nederland. 

De flexibele opbouw van het systeem zorgt er voor dat ChronoFlex aangepast kan worden voor jouw situatie.

Het ChronoFlex systeem voorziet in een eenduidige visuele weergave van de procestijd door middel van het hoogwaardige, duidelijk zichtbare 24" scherm. Met de bijgeleverde luidspreker zal duidelijk hoorbaar worden gemaakt wat de status is, dit gebeurt bij overgangen van tijdvakken en bij het starten, stoppen en pauzeren. 

Afstandsbediening

Bij het ChronoFlex Medical systeem wordt ook een afstandsbediening geleverd. Op deze afstandsbediening bevinden zich vier knoppen waarmee het gehele systeem bedient kan worden. 

Om te beginnen heb je de mogelijkheid om het systeem te starten, pauzeren en stoppen. Hiervoor gebruik je de start/pauze knop links onder én de stop knop rechts onder. 

Ook kunnen de eerder genoemde timers via de afstandbediening aangestuurd worden met de twee knoppen bovenaan de afstandsbediening. 

NTP gesynchroniseerde klok

Je kunt de huidige tijd, in de zelfgekozen tijdzone(s), aflezen op de NTP-gesynchroniseerde klok.
Door deze synchronisatie loopt de klok altijd precies op tijd. 

Met behulp van een overzichtelijke dotring, die zicht vult in één minuut,
zie je zelfs het aantal seconden gemakkelijk terug. 

Reanimatie Timer

Tijdens een reanimatie doorloop je verschillende fases/tijdvakken die zichtbaar aangegeven zijn in de ring met gekleurde dots. Wanneer de timer start/pauseert/stopt en wanneer er overgegaan wordt naar een andere fase wordt dit duidelijk gemaakt via gesproken tekst. 

Trauma Timer

De Trauma Timer wordt gebruikt op traumakamers. Wanneer er een patiënt binnengereden wordt is er een protocol dat doorlopen wordt. Dit proces kan visueel weergegeven en bijgehouden worden in de Trauma Timer.

De ring heeft gekleurde dots die de verschillende tijdvakken aangeven. Bij de overgang van de tijdvakken klinkt er spraak. Bijvoorbeeld "10 minuten voorbij".

API

ChronoFlex kan naast de afstandbediening ook aangestuurd worden via een REST API.

Makkelijk gezegd: je kunt de software ook gebruiken als bouwsteen op een eigen systeem. ChronoFlex kan hierdoor gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande systemen of bediend worden via de ingebouwde web interface. Voor het aansturen is een aparte licentie nodig. 


ChronoFlex medical bestaat uit

Ring Gif

Flexibiliteit

Aangepast aan jouw wensen

De interfaces en timers die we je hebben laten zien zijn speciaal voor én samen met het Amsterdam Medisch Centrum en Erasmus MC ontworpen. 

Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen we de ideale indeling voor jou maken!
Misschien heb jij wel een andere timer nodig? Of vind je het fijn om meerdere periodes te hebben binnen een trauma timer. 


Ring fill

AZ Groeninge

Hier wordt ChronoFlex Medical onder andere al gebruikt


LUMC
Erasmus
Maasstad

Klik hieronder gelijk door naar de ChronoFlex producten in onze webshop!