donderdag 8 november 2018
Deel dit artikel

Axia locatieset voor Omroep Gelderland

Omroep Gelderland maakt sinds een paar maanden gebruik van het Axia AoIP systeem voor haar nieuwe locatieset. Na het uitgebreide onderzoek van Jurgen Telkamp, mediaspecialist en projectleider bij Omroep Gelderland, naar het krachtigste systeem is uiteindelijk gekozen voor Axia.

De lokatieset in gebruik op de Nijmeegse vierdaagseDe lokatieset in gebruik op de Nijmeegse vierdaagse

Een belangrijk punt waar het systeem aan moest voldoen is zekerheid voor de toekomst, zodat Omroep Gelderland verder kan bouwen. Wat het Axia AoIP systeem extra krachtig maakt is dat het systeem beschikt over intercom, koppelingen met playoutsystemen en vele andere features.

Triple Audio heeft de Axia iQ-mixer aangeleverd en ondersteund waar het nodig was. 'Mede dankzij Triple Audio medewerkers was het configureerbaar maken van Axia makkelijk en snel gedaan', verteld Jurgen. Omroep Gelderland kan hier, dankzij de ondersteuning, gemakkelijk op voortboorduren.'De presentatoren hebben daarnaast geen enkele moeite gehad met de omschakeling, ontzettend fijn!', verteld Jurgen verder.I nmiddels heeft de omroep de locatieset zich helemaal eigen gemaakt en heeft het zich succesvol bewezen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Axia voor jou? Triple Audio is de Nederlandse importeur van Telos Alliance. Je kunt voor al je vragen contact met ons opnemen! 

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!