dinsdag 21 maart 2023
Deel dit artikel

Axia Altus; jouw nieuwe mengpaneel

Wat gebeurt er wanneer je de console verplaatst van de studio naar een virtuele omgeving? Er ontstaat een wereld aan nieuwe mogelijkheden!

Introductie van Axia® Altus
Graag stellen we aan je voor, Axia Altus, het nieuwe software-based audio mengpaneel van Telos Alliance. Door de kracht en functies van een traditionele mixer naar desktop, laptop, tablet en smartphone te verplaatsen word je uitgedaagd om na te denken over hoe jouw content gemaakt en geproduceerd wordt.

Axia Altus interface on a laptop

De Altus wordt geleverd als een Docker-container. Dit zorgt ervoor dat je kunt profiteren van een hoge mate van flexibiliteit in zowel de schaal van jouw mengpaneel als de plek waar je deze gebruikt. Zo kunnen meerdere gebruikers tegelijk samenwerken aan één live of opgenomen programma vanaf verschillende locaties en zet je een locatie set of tijdelijke studio in enkele minuten op. De Docker-container kan je draaien op een hardware machine of in de Cloud. Dit hoeft niet op dezelfde locatie te zijn als waar de mixer gebruikt wordt.

VX-integratie
Wanneer je gebruik maakt van bellers in je programma is de ingebouwde telefooncontroller van Altus perfect. Deze werkt samen met de alle Telos VX Broadcast-telefoonsystemen voor een helder en duidelijk geluid van de beller.

Axia Altus op een tablet

Schaalbaarheid
Axia Altus is te koop als buyout of als abonnement. Ook tijdelijke stations kunnen hierdoor prima uit de voeten met deze mengtafel. Betaal niet voor faders die je toch niet nodig hebt. De Axia Altus begint met een basis software module met 4 faders en kan uitgebreid worden met licenties tot in totaal 24 faders.

Als je gebruik wilt maken van bijdragen op afstand of monitoring voeg je de WebRTC-optie toe aan jouw Altus opstelling. Daarnaast wordt de Axia Altus standaard geleverd met 8 virtuele auxiliary mixers die nog meer opties bieden om jouw audio te beheren.

Meer weten over dit nieuwe product? We beantwoorden je vragen graag!
Stuur jouw vragen op via onderstaand formulier. 

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!