vrijdag 20 januari 2023
Deel dit artikel

Artel Multimedia transport

De producten van Artel vind je wereldwijd terug in media transport oplossingen. Of het nu gaat om het uitzenden van live sport, prijsuitreikingen, actuele evenementen, het leveren van real-time multimedia op grote schermen in een stadion of het beheren van de beveiliging van een locatie, Artel heeft award winning, flexibele oplossingen voor het transporteren van real-time multimedia.

Met het toevoegen van de Artel producten breiden wij ons aanbod aan broadcast-kwaliteit media transport oplossingen uit. We lichten graag een aantal interessante producten ranges uit.

Quarra
De ontwikkeling naar een IP-gebaseerde workflows in broadcast is niet meer te stoppen. Om de timing van alle IP-componenten in huidige oplossingen gelijk te krijgen is er behoefte aan een PTP-oplossing die in nanoseconden een groot netwerk (honderden apparaten) kan synchroniseren. DeQuarra switches voegen layer-2 IEEE 1588v2 PTP-timing en synchronisatie toe zodat jouw audio- en/of videonetwerk altijd exact synchroon loopt. 

Artel biedt drie varianten van de Quarra switches aan. Van grote tot kleine netwerken, voor elke situatie is er een passende switch. In onderstaande tabel vergelijken we de varianten met elkaar.

 

Quarra PTP 10G

Quarra PTP 1G

Quarra PTP 1G Compact

RJ45 poorten

24

8

8

SFP-poorten

2 (SFP +)

2

2

Dubbele voeding

JA

JA

NEE

Rackmount

JA, 1RU

JA, 1RU

Desktop, ½ RU

PTPv2 klok

Layer 2 IEEE 1588v2

Layer 2 IEEE 1588v2

Layer 2 IEEE 1588v2


Fiber-, Digi- and InfinityLink
Daarnaast staat Artel bekend om zijn FiberLink, DigiLink en InfinityLink productlijnen, allen faciliteren een systeem voor de distributie van media over IP-netwerken en glasvezel. Zoals bijvoorbeeld 4K, 3G/HD/SD-SDI, audio maar ook SMPTE ST2022 en J2K.
Met de Link modules en manager ontwerp je gemakkelijk je eigen media transportsysteem op welke daarna in het SNMP- of HTTP-management systeem beheerd kan worden. 

Voor de kleine toepassingen kun je met FiberLink en DigiLink prima uit de voeten. Ben je op zoek naar een groter transportsysteem kom je uit bij InfinityLink. Het InfinityLink systeem is makkelijk schaalbaar en de modules zijn hot swappable waardoor snel geschakeld kan worden bij veranderingen binnen je systeem. 

Meer weten van deze of andere producten van Artel? Stel ons een vraag via het formulier hieronder. 

Neem contact met ons op.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina interesse of vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!