Merken

Triple Audio is (exclusief) leverancier van verschillende vooraanstaande merken in de broadcasttechniek. Neem een kijkje naar de merken die wij bedoelen!

25_Seven_Systems_Logo
Adder_Link_Logo

25-Seven Systems

25-Seven Systems is onderdeel van de Telos Alliance en ontwikkelt complexe tijd compressie producten voor profanity delay toepassingen en watermark monitoring + processing.

Adder

Adder's assortiment bestaat uit hoge kwaliteit toetsenbord-, video- en muisoplossingen (KVM). Deze oplossingen maken het mogelijk om lokale, externe en wereldwijde IT-systemen real-time te bedienen. Succesvolle producten in Nederland zijn producten uit de Infinity-range en de DDX-range.
Adder_Link_Logo

Angry Audio

Angry Audio is een merk dat slimme oplossingen ontwerpt voor kleine, maar erg vervelende problemen in radiostudio’s. Populaire producten, zoals de Bluetooth gadget, en de StudioHub kabels zijn onmisbaar.
Adder_Link_Logo

Axia Audio

Axia is, net zoals Telos, een divisie van de Telos Alliance. Axia is binnen de Telos Alliance gefocust op studio audio, denk hierbij aan mengtafels, mixers en verschillende interfaces. Axia is de grondlegger van Livewire en daarna Livewire+, en heeft een fundamentele bijdrage geleverd aan de AES67 standaard. Dit zijn de Audio over IP-standaarden voor audio. Alle producten van Axia zijn hier dan ook op gebaseerd.

Vlaggenschip Axia
Axia heeft verschillende mix consoles in haar assortiment, maar de Axia Quasar is het nieuwe vlaggenschip. Deze mixer is inmiddels de zesde generatie AoIP consoles van Axia en heeft een strak en ergonomisch design.

Interfaces
De AoIP interfaces van Axia, xNodes, zijn de bouwstenen van iedere AoIP installatie. De verschillende uitvoeringen van de xNode zijn uiterst robuuste en betrouwbare interface met vele toepassingen.

Adder_Link_Logo
Adder_Link_Logo
Adder_Link_Logo

Comrex

In Nederland is Comrex niet meer weg te denken. Comrex startte in 1961 met het ontwikkelen van apparatuur voor radio en tv, nog voordat deze markt mainstream was. Producten zoals de ACCESS en BRIC-Link IP-audiocodecs zorgen voor een betrouwbare uitzending over IP-netwerken.

Alle ervaring van Comrex zorgde ervoor dat populaire producten zoals de VH2 en Opal ontwikkeld konden worden. Comrex is sinds 2001 partner van Triple Audio, hiermee zijn wij de exclusieve leverancier van het merk.

Gorgy Timing

Gorgy Timing is opgericht in 1974 en ontwerpt, produceert en verkoopt tijdsdistributie- en synchronisatiesystemen en LED-communicatiedisplays. Wereldwijd is Gorgy Timing marktleider en staat zij bekend om haar knowhow en vaardigheden in de distributie van een beveiligde tijdsinformatie en visuele communicatie, ongeacht de afstand.

Jünger Audio

Jünger Audio staat bekend om haar processing-apparatuur. Sinds een jaar is Jünger Audio onderdeel van de Telos Alliance. Met Jünger Audio kun je audioprocessing toepassen op het gebied van luidheid, up- en down-mixing, dynamische controle, spraakconditionering, Dolby® codecs en QC-oplossingen, en nog veel meer.

Adder_Link_Logo

Linear Acoustic

Linear Acoustic is gespecialiseerd in audio bij tv en in het leven geroepen in 2001. Met de opmars van digitale televisie kwamen veel verschillen mee die betrekking hadden tot luidheid en digitale audiocontrole. De audio processing van Linear Acoustic zorgt onder andere voor consistente luidheid, maar ook op gebied van immersive audio zoals Dolby® Atmos.

Adder_Link_Logo

Lundahl

Lundahl produceert audio transformators in alle soorten en maten. Triple Audio is de Nederlandse distributeur van dit merk.

Adder_Link_Logo

Minnetonka Audio

Minnetonka Audio is een merk van de Telos Alliance. De audio plugins van Minnetonka bieden een ruim assortiment om voor elke audio uitdaging een passende oplossing te bieden. Met name op gebied van Dolby® encoding is Minnetonka uniek. Daarnaast is Minnetonka’s AudioTools productlijn de oplossing om geautomatiseerd file-based audio processing toe te passen.

Adder_Link_Logo

Milab

Milab is gevestigd in Zweden en al sinds 1939 gefocust op microfoons. Milab is een echte pionier op het gebied van microfoontechniek. Het merk produceert microfoons voor studio’s, engineers, producers en artiesten. Triple Audio is de partner van Milab in Nederland.

Adder_Link_Logo

Neutrik

Neutrik staat bekend om haar audio-, coax-, voedings- en circulaire connectoren en is hiermee eigenlijk niet weg te denken uit de Nederlandse tv- en radiostudio’s. Met meer dan veertig jaar ervaring, heeft Neutrik zich bewezen als een betrouwbaar merk met producten van hoge kwaliteit.

Adder_Link_Logo

Omnia Audio

Omnia is opgericht door Frank Foti en, net zoals Telos en Axia, een divisie van de Telos Alliance. Frank Foti gebruikte audio engineering/processing om radiostations een unieke sound te geven dat luider was dan de rest, maar toch helder en met minimale vervorming.

Vlaggenschip Omnia
Het Omnia vlaggenschip is de Omnia.11. De omnia.11 kenmerkt zich door de luide sound en donderende bass. De processors van Omnia zijn stuk voor stuk innovatief en doordacht. Voor elke radiostation ter wereld is een geschikte processor te vinden.

Adder_Link_Logo

Schulze-Brakel

Plopbollen, plopkappen of plofkappen; ze betekenen allemaal hetzelfde. Schulze-Brakel is marktleider in de plopbol-wereld en levert haar producten in elke uithoek van de wereld. In Nederland is Triple Audio de exclusieve distributeur van deze bedrukte of niet-bedrukte plopkappen (of plopbollen, wat jij wilt).

Schulze-Brakel is, naast plopbollen, ook leverancier van microfoonflags en (bedrukte) plopkillers.

Adder_Link_Logo

Sonifex

Sonifex is een Brits bedrijf, gevestigd in Londen. Sonifex ontstond in 1969 en is opgericht door Paul en Dorothy Brooke. Sonifex ontwerpt en produceert betrouwbare apparatuur voor de radio-, televisie-, beveiligings- en telecommunicatie-industrie.

Bekende ranges van Sonifex zijn dan ook de Redbox-apparaten en de AVN-range. Vooral de bekende rode apparaten van Sonifex zijn in veel Nederlandse studio’s terug te vinden. 

Adder_Link_Logo

Telos Systems

Telos is ook een van de merken waar de Telos Alliance het gezicht van is. Het merk Telos is in 1985 in het leven geroepen door Steve Church. Steve is tevens de oprichter van the Telos Alliance én schrijver van het boek Audio Over IP: Building Pro AoIP Systems with Livewire. Alle producten van Telos zijn gemaakt op basis van Audio over IP.

Telos Telefoonsystemen
Telos is bekend geworden door haar telefoonsystemen. In Nederland zijn hier verschillende benamingen voor, denk aan: (telefoon)vorken, hybrids of talkshowsystemen. In Nederland brak Telos door met de Telos ONE-x-Six (1995) Talk Show Telephone System en de Telos TWOx12 Telephone System (2003). Deze producten, inmiddels 15-25 jaar oud, worden in Nederland hier en daar nog steeds ingezet.

Techniek staat niet stil en dat weten ze bij Telos ook. Populaire opvolgers van de vroegere Telos talkshow systemen zijn, ook in Nederland, de Telos VX Enterprise en de Telos VX Prime+.

Z/IPstream
Stream encoding is niet meer weg te denken en daar was Telos ook al vroeg bij. Inmiddels is er een hele range van Z/IPStream producten met voor elke toepassing een passende.

Telos Infinity
Sinds 2018 heeft Telos een ander uniek apparaat op de markt gezet: een AoIP intercom zónder matrix. Het Telos Infinity Intercom System is ’s werelds eerste intercomsysteem zonder matrix en volledig Audio over IP.

Adder_Link_Logo

Audinate

Audinate is wereldwijd een van de meest toonaangevende leveranciers van professionele digitale audionetwerktechnologieën. Audinate is de ontwikkelaar van de bekende Dante® AoIP-standaard. Het Dante-platform distribueert digitale audiosignalen via computernetwerken en is ontworpen om de voordelen van IT-netwerken aan de professionele AV-industrie te bieden.
Adder_Link_Logo

Nautel

Nautel is opgericht in 1969 en heeft meer dan 50 jaar ervaring in het creëren van zeer innovatieve producten. Nautel heeft een reputatie opgebouwd als wereldleider in het ontwerp, de productie, de verkoop en de ondersteuning van high power, solid state RF-producten voor radio-uitzending, navigatie, sonar en industriële toepassingen.