VO(LL)T

Van 18 tot en met 20 augustus 2017 is het weer tijd voor A Camping Flight To Lowlands Paradise, welke dit jaar zijn 25ste editie viert. Zoals eerdere jaren zijn de drie dagen van muziek, dans, theater, comedy en meer te volgen op onder andere de evenementen zender waarbij Eric Holzhauer van ShowbizzLive de splinternieuwe Omnia VOLT inzet als zendlijn processor!

Omnia VOLT

Met de Omnia VOLT zijn de regels herschreven voor broadcast DSP, de algoritmes verfijnd en is werelds best klinkende, meest krachtige en ongelofelijk veelzijdig inzetbare 1HE audio processor ontwikkeld. Dankzij de QuickTweak functie kan je al voor 80% je eigen dikke sound maken waardoor het voor iedereen erg toegankelijk wordt om de processor in te regelen.

QuickTweak™

Omnia’s nieuwe QuickTweak™ biedt de mogelijkheid om je sound te fine-tunen tot in de puntjes, of je nu geen of veel ervaring hebt, iedereen kan de processor inrichten. De expert-modus gaat dieper in op de parameters van diversen features. Stel live je processing af waar je ook bent, op het frontpaneel of remote vanaf je computer via het netwerk.

De Omnia VOLT gaat On-Air van 18 t/m 20 augustus 2017 op 106.80MHz en is te horen in de omgeving van het Lowlands festival terrein (Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen) mocht je in de buurt zijn, luister dan direct naar de werking van de Omnia VOLT.

Ook de Omnia VOLT gebruiken voor jou evenement of als zendlijn processor voor jou radio station? Neem contact op met Triple Audio.

Omnia VOLT op LowlandsOmnia VOLT op Lowlands