VoIP voor de Broadcast: Zo doe je dat!

Telos VX Broadcast VoIP Talkshow System VX Engine

De Telos VX is een multi studio VoIP talkshow systeem. Het voorziet in een schaalbaar en geavanceerd telefoon interface systeem voor een paar studio's of zelfs tientallen. De VX gebruikt ethernet als netwerk backbone, een simpele manier om systemen en telefoonverbindingen via VoIP te koppelen.

Telos VX VoIP Systeem

Door middel van LiveWire kan de VX naadloos worden geïntegreerd in Axia AoIP systemen, maar er kunnen ook xNodes worden gebruik voor interfacing met AES, analoog audio en GPIO. Een VX engine kan honderden SIP telefoonnummers koppelen aan het systeem. Elke VX engine kan daarvan bijvoorbeeld 48 nummers tegelijkertijd actief beschikbaar maken om in of uit te bellen. Van deze 48 actieve lijnen kunnen er 25 tegelijkertijd on-air met volledige audio processing. Een setup kan bijvoorbeeld zijn dat de VX engine 5 tot 8 studio's voorziet van telefoonlijnen en afhandeling.

Telos VX VoIP Systeem | Uitleg

Ingebouwde Acoustic Echo Cancellation (AEC) voorkomt rondzingers door radio's op de achtergrond, open speaker microfoon situaties etc. Om te koppelen met traditionele systemen zoals E1, ISDN-PRI/BRI en PSTN kunnen gateways gebruikt worden. Ook in combinatie met SIP services. Bij de VX engine wordt ook extra XScreen Lite software geleverd.
 

Telos VX Broadcast System - Hoe werkt het?

Heeft u iets meer tijd? Dan kunt u er ook voor kiezen om een webinar te volgen over de Telos VX Broadcast VoIP System.

 

 

 

 

Category: