Telos VX Prime - IP telefoon systeem voor klein gebruik

IP telefoon systeem voor klein gebruik met grootse voordelen.

De VX Prime is met z’n acht geïntegreerde vorken, erg geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een kleine tot middelgrote oplossing (8 lijnen, 2 tot 4 studio’s). Het systeem ondersteunt de G.722 codec en biedt daarmee de mogelijkheid om gebruik te maken van HD Voice. Voor de grotere omroepen/studio’s is het volledige Telos VX systeem beschikbaar.

De VX Prime zal zich uiteindelijk terugbetalen doordat er bespaart kan worden op traditionele telefoon lijnen. Door gebruik te maken van een Axia Mixed-signal xNode kan het VX Prime systeem makkelijk geintegreerd worden in een studio waar nog geen Livewire beschikbaar is.

Naast bediening op het Vset toestel kan het systeem ook bediend worden met de erg makkelijke en intuitieve XScreen 2 software die speciaal ontwikkeld is door Broadcast Bionics. (XScreen 2 Lite wordt gratis meegeleverd). Dit biedt ondermeer beller historie, opname, meldingen enz.

Voor gebruikers die graag POTS en ISDN willen blijven gebruiken, biedt de video "Bringing Phone Lines Into Telos VX"  een aantal mogelijkheden om bestaande telefoonlijnen te integreren in een  VX Prime telefoon systeem. Met een upgrade naar een Telos IP telefoon systeem is uw studio voorzien van de laatste IP technology en functionaliteit. Het zal beter, duidelijker en helder klinken wat leidt tot een betere ervaring voor de luisteraar.

Kost efficiente manier om te upgraden naar IP

Een goedkoper alternative voor het volledige VX Broadcast Systeem.
Omroepen besparen elke maand geld doordat de dure ISDN/POTS lijnen niet meer gebruikt worden.
Ideaal voor de kleinere organisaties (2-4 studio’s) met een kleiner budget.

Vlekkeloze audio kwaliteit

Native ondersteuning van de G.722 'HD Voice' codec.
Een intelligente  AGC verzekerd gelijke beller audio niveaus.
Digital Dynamic EQ (DDEQ) door Omnia regelt de EQ automatisch om zo de beste beller-naar-beller verstaanbaarheid te bieden.

Gemakkelijke installatie

Verbind naar uw bestaande Livewire netwerk met een enkele Ethernet kabel.
Studio’s zonder Livewire kunnen gebruik maken van de Axia Mixed-signal xNode voor audio en GPIO verbinding naar de studio console.
Biedt telefoon vorken voor al uw studio’s zonder extra bedrading of audio connecties.
Geen limiet op het aantal SIP lijnen of telefoonnummers.
Acht vaste telefoonvorken/faders (niet uitbreidbaar).

Ongeëvenaarde ondersteuning

24/7 ondersteuning.
Telos standaard 5-jaar garantie.
Gratis XScreen 2 Lite call-screening software van Broadcast Bionics.

Telos VX Prime

Category: