Serious Request: The Lifeline

Deze week is Serious Request 2018 gestart! Dit jaar is het anders dan voorgaande jaren: geen Glazen Huis op één plek, maar drie dj-teams lopend door Nederland om verschillende inzamelingsacties bij te wonen: Lifeline. Hoe krijg je de live audio van deze dj-teams van A naar B? Precies: met de Comrex Access portable! Of zoals 3FM-dj Rob Janssen het noemt: ‘een mobiel radiostudio voor op je rug’.

 
Eva (links) en Jorien (rechts) tijdens Serious Request: Lifeline (bron: NPO 3FM)

Samen met Red Bee Media, United, FabriQ Media Groep en Backbone International zorgt Triple Audio ervoor dat de kijker en luisteraar geen moment hoeft te missen van de drie dj teams. Triple Audio heeft de drie Comrex Access portable sets geleverd voor de live verbinding vanuit de rugtassen van de dj’s.

Sander en Eva lopen van Vlieland naar Utrecht, Jorien en Rob vanaf het Limburgse Weert.. ..en Mark en Rámon vanuit Hengelo! (Bron: NPO 3FM)

De Lifeline
De dj-teams van Serious Request: Lifeline bestaan uit Sander Hoogendoorn, Eva Koreman, Jorien Renkema, Rob Janssen, Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen.De zes dj’s lopen in drie teams naar de thuisbasis van Serious Request in Tivoli Vredenburg, waar de hele week shows worden georganiseerd. In samenwerking met het Rode Kruis zetten zij zich in voor drie doelen in binnen- en buitenland:
      - Het organiseren van reanimatiecursussen en het plaatsen van AED’s in Nederland
      - Het beschermen van mensen tegen natuurrampen
      - Het zorgen voor noodhulp in oorlogs- en conflictgebieden

Join the Lifeline, ga naar: www.npo3fm.nl!