RTV Apeldoorn kiest voor kwaliteit en continuïteit met de Lineair Acoustic AERO.10

Stichting RTV Apeldoorn, de lokale omroep voor de Gemeente Apeldoorn heeft de Linear Acoustic AERO.10 aangeschaft. De omroep heeft gekozen voor de  AERO.10 vanwege het all-in-one princiepe, met de AERO.10 is namelijk niet veel verschillende hardware benodigd om dezelfde processing kwaliteit te bereiken. 

"Wij zochten een oplossing die alles in één biedt (Audioleveling/Video delay) zodat het makkelijk te bedienen is en dat er niet een complexiteit ontstaat aan gekoppelde apparaten waardoor ook de kans op problemen toeneemt. Daarnaast heeft het apparaat een automatische bypass die voor ons van belang is. Want bij een storing is niet altijd iemand aanwezig om een handeling te kunnen verrichten. Al met al is het een volgende stap in het professionaliseren van het TV kanaal. Momenteel zit er nog te veel verschil in niveaus als je door de zenders heen zapt."

- Jeroen Melis Facilitair Beheer bij Stichting RTV Apeldoorn.

 

AERO.10 de features

De AERO.10 van Linear Acoustic maakt hoge kwaliteit audio processing volgens industriestandaarden betaalbaar.  Het is een zeer complete audio processor met tot 10 audio kanalen en bevat een processing engine die identiek is aan de Linear Acoustic AERO.100/1000/2000. Door tools zoals loudness- en dynamic range control, up-en downmixing, metering én logging die voldoen aan de ITU en EBU loudness normeringen is de AERO.10 een extreem krachtige en complete oplossing.

Naast het aanpassen van instellingem via het LCD panel op de AERO.10 beschikt de AERO.10 over een uitgebreide software remote waarmee alle settings, processing parameters en loudness meters bedient en gemonitord kunnen worden. De remote software beschikt ook over 5.1 audio kanalen zodat de gebruiker overal in het netwerk de audio kwaliteit kan controleren.

De Linear Acoustic Advanced ITU (AI) Limiter stelt je in staat eenvoudigweg een bepaalde loudness als target in te stellen. De unit doet de rest voor je, waardoor je zorgeloos gegarandeerd bent van geconformeerde loudness op de hoogste kwaliteit.

 

Weten wat Linear Acoustic voor jou TV station kan betekenen? Neem contact op met Triple Audio.