NH-media is Comrex up-to-date

NH-media is tevreden gebruiker van de nieuwste Comrex hard- en software. NH media maakt nu gebruik van de ACCESSS NX Audio IP codec en van de FieldTap app, beiden zijn in 2018 op de markt gekomen en maken optimaal gebruik van het krachtige en stabiele 4G netwerk. 

Comrex ACCESS NX

'Een van de grootste voordelen van de Comrex ACESSS NX is dat die meerdere IP verbindingen kan combineren,  waardoor je ook bij een grote mensenmenigte, zoals sport evenementen, een stabiele verbinding kan opzetten.'

- Edgar van Santen (coördinator faciltiteiten NH Media)

De verbindings technologie die Edgar van Santen beschrijft wordt CrossLock genoemd. Met de CrossLock technologie is het mogelijk om meerdere IP verbindingen (zoals meervoudige 4G, Wifi, LAN, etc) tegelijkertijd te gebruiken. De ACCESS NX presteert maximaal door tijdig te schakelen tussen de verschillende verbindingen, dit gebeurt volledig automatisch door het adaptive algoritme dat de data rouleert op basis van de betrouwbaarste verbinding (hoogste bandbreedte etc.). 

'Het fijne is dat deze ACCESS NX geschikt is voor twee verslaggevers en dat alle aansluitingen aan de voorkant zitten. Zo kun je de ACCESS NX in een voetbalstation voor je neerzetten en zonder gedoe met twee verslaggevers verslag doen en dat is wel  zo prettig als je op een perstribune zit.

-Edgar van Santen (coördinator faciltiteiten NH Media)

Fieldtap

Met de gratis FieldTap app is live verslaggeving vanaf de straat en bij onverwachtste gebeurtenissen gemakkelijer dan ooit. In de oude situatie moet de verslaggever eerst langs de redactie om apparatuur op te halen of werd er gekozen om verslag te doen over een (veelal slecht klinkende) telefoonlijn. Met de FieldTap tackel je deze twee situaties en is het mogelijk om altijd verbindingen te maken in hoge kwaliteit breedband audio en dit alles enkel met een smartphone. Voor live verslaggeving met gebruik van de FieldTap app is het aan te raden om de FieldTap app te combineren met een iRig Mic HD 2 USB-microfoon, deze microfoon is van prima kwaliteit zo bevat de microfoon een A/D converter en is deze volledig compatibel met de Iphone 7. 

 

FieldTap is gratis te downloaden voor iOS en Android.
Klik hier om te downloaden voor iOS
Klik hier om te downloaden voor Android

Category: