Lost & Found: Comrex Opal

Zo nu en dan pakken wij een product dat al een tijdje gelanceerd is, maar niet genoeg in de schijnwerpers heeft gestaan; Lost & Found. Dit keer: Comrex Opal!

Comrex Opal is een product dat in het leven geroepen is om een einde te maken aan de slechte audio afkomstig uit live telefoongesprekken. Je kent het wel: een studio met de nieuwste en beste apparatuur, maar een telefonisch interview kraakt aan alle kanten. De Comrex Opal lost dit op!

De Opal is een Audio IP Gateway welke het mogelijk maakt om audio verbindingen van hoge kwaliteit tot stand te brengen tussen de studio en gasten die gebruik maken van consumenten elektronica; zoals smartphones en laptops. 

Opal werkt door middel van de Opus audio codec die door bijna alle browsers wordt ondersteund (Chrome, Edge, Firefox, Opera en Safari). De Opal kan door deze audio codec verbindingen tot stand brengen met elk apparaat waar een van deze browsers is geïnstalleerd. 
In tegenstelling tot bijvoorbeeld Skype, is het voor de gast niet nodig om software te downloaden vanwege de standaard browsers die met Opal werken. Daarnaast is Opal gemakkelijk om te gebruiken: slechts één druk op de knop en je verbinding is live! Mocht je liever gebruik maken van een app in plaats van je webbrowser? Er is ook de Comrex Opal Connect app geschikt voor Android of iOS.

Meer informatie over de Comrex Opal? Klik hier!

Comrex Opal Wat vindt de klant?