Kom bij ons werken!

Triple Audio is op zoek naar medewerkers en stagiaires! Ben en ken jij iemand die op zoek is naar een leuke baan of stage in de techniek? Lees dan snel verder!

Junior Engineer

Als Junior Engineer bij Triple Audio ga je aan de slag met afwisselende en uitdagende projecten gericht op professionele audio-, video- en besturingstoepassingen. Jouw doelgroep bestaat uit broadcast maar ook overheid.

Je zult je binnen Triple Audio bezighouden met veel verschillende taken:
          - Hard- en software oplossingen bedenken voor klanten
          - Ontwerpen, engineeren en troubleshooten in AoIP-netwerken
          - Bekabelingen, schakelingen en interfaces ontwerpen (ook studiomeubilair als dat je ding is)
          - Installeren en bouwen van radio- en TV-studio’s
          - Creatief omgaan met slimme techniek enbetrouwbare toepassingen

Belangrijk is dat basiskennis hebt van netwerken, Microsoft Windows, ICT en dat je natuurlijk affiniteit hebt met elektronica. Daarnaast is het handig als je enige kennis hebt vor Cisco, Mikrotik, Juniper, Dell, HP, PFsense of Fortigate. We kunnen je altijd bijleren, dus een basiskennis is zeker voldoende! Als Junior Engineer bij Triple Audio heb je een HBO werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Niet onbelangrijk: wat krijg je van ons? Allereerst bieden wij jou een marktconform salaris aan. Daarnaast kom je terecht in een jong en energiek team waar je het leukste kantoor en de gaafste kerstborrels mee deelt.

 

All-round Technicus

Wij zijn bij Triple Audio op zoek naar een All-round Technicus! Deze functie houdt in dat je je bezighoudt met het bedenken van hard- en software oplossingen door bijvoorbeeld bekabelingen, schakelingen en interfaces te bedenken. Daarnaast bouw en installeer je radio- en tv-studio's en heb je de mogelijkheid om deze studio's zelf te ontwerpen. 

De eisen die wij hebben voor een all-round technicus zijn allereerst een (bijna) afgeronde MBO-opleiding in de richting techniek.Daarnaast is het fijn als je creatief bent in het bedenken en realiseren van technische oplossingen en dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ook vind je het leuk om uitgedaagd worden voor een wedstrijdje op de flipperkast!

Je komt bij Triple Audio is een energiek team terecht en daarnaast bieden wij jou een marktconfrom salaris aan!

 

Stage

Zoek jij een leuke stage op het gebied van audio en/of techniek? Triple Audio zoekt jou!

Je hebt een streepje bij ons voor als je...
          ..wel eens een schakeling bedenkt of maakt
          ..software schrijft in Visual Studio
          ..veel met IP-achtige netwerken bezig bent
          ..solderen heel leuk vindt! 

Bij Triple Audio zijn zowel MBO- als HBO-(afstudeer)stages mogelijk, neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

 

Interesse in een van de vacatures?

Mail je cv en motivatie naar vacature@tripleaudio.nl, voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen.

 

Category: