Klaar voor de toekomst met Comrex ACCESS NX

Comrex brengt met de Comrex Access NX IP Audio Codec de grootste vernieuwingen sinds de komst van de eerste Comrex Portable Access, 10 jaar geleden. Door de toegenomen kwaliteit, snelheid en beschikbaarheid van IP-netwerken zijn de mogelijkheden voor IP-verbindingen in de broadcast enorm gegroeid. Comrex brengt met de Comrex Access NX IP Audio Codec de best passende aansluiting op deze vooruitgang.

De Comrex Access NX is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de CrossLock technologie. Met CrossLock technologie is het mogelijk om meerdere IP verbindingen (zoals meervoudige 4G, Wifi, LAN, etc) tegelijkertijd te gebruiken. De Comrex Access NX IP Audio Codec bevat tevens algoritmen die de beschikbare bandbreedte berekenen om hierbinnen maximaal te kunnen presteren.

5 inch touchscreen 

Dankzij het 5” grote touchscreen en de volledig vernieuwde en verbeterde gebruikers interface is de Comrex Access NX IP Audio Codec nog gebruiksvriendelijker geworden dan de overige/bestaande Access units. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudig via de ingebouwde webbrowser te verbinden met WIFI netwerken.

ACCES NX Mixer

And last but not least, de Comrex Access NX beschikt over twee microfoon/line XLR ingangen met digitale peak limiter en een stereo line input. Door de ACCESS NX te combineren met de ACCES NX Mixer komen er nog eens vier extra microfoon/line XLR ingangen en vier extra stereo hoofdtelefoon uitgangen bij, voor een totaal van 6 mic inputs en 6 hoofdtelefoon outputs. 

Features 

  • - 2 microfoon/line XLR ingangen met digitale peak limiter en stereo line input
  • - 2 USB aansluitingen voor  3G/4G and Wi-Fi dongles, Ethernet poort
  • - 2 stereo hoofdtelefoon uitgangen met individuele volume knop
  • - Digitale mixing en hoofdtelefoon bussen
  • - Hoogwaardige AAC, Opus encoders en meer
  • - Interne lithium batterij met ingebouwde lader en tot 6,5 uur spreek tijd 
  • - Seriële data en vier contact closures
  • - De Access NX is compatible met de Access Rackmount, Bric-Link II en Bic-Link

Interesse in een demo? Neem dan contact met ons op.