Gebruik jij nog audiorouters, geluidskaarten, GPIO kaarten of trossen met audio en stuurkabeling?

Bij Livewire technology is de netwerkswitch de router.  Je bouwt op bewezen ICT technologie en gebruikt normale databekabeling en infrastructuur.  LiveWire+ werkt met open standaards die voor iedereen toegankelijk zijn, zoals AES67.

Stop met conventioneel denken!Livewire technology

Livewire+ systemen kennen vrijwel geen beperkingen of limieten. Het werkt, net zoals elk ander computernetwerk, op elke schaal. En je kunt zomaar communiceren met meer dan 150 andere merken.  Audiobronnen adverteren zichzelf automatisch op het netwerk met begrijpelijke namen, geen lastige adressen of nummers. Clocking is geen zorgpunt meer, dit is volledig automatisch geïntegreerd zonder dat je er extra
hardware voor nodig hebt.

Latency is verwaarloosbaar en niet waarneembaar. Een PC met een Livewire driver kan gewoon over z’n netwerk interface audio bijdragen of ontvangen, maar ook GPIO en besturing uitvoeren. Al die extra hardware die vroeger noodzaak was, is verleden tijd.

Wist je dat er over een enkele 1GB netwerkverbinding op broadcast kwaliteit (48KHz, 24 bits) al meer dan 250 stereo audio kanalen passen?

Wil je ook kunnen lezen en schrijven met AoIP netwerken? Schrijf je in voor een tweedaagse opleiding bij www.streamingacademy.nl

Category: