De Grote Telos Infinity Show

Telos Infinity is anders dan alle andere intercomsystemen, omdat dit het eerste IP-intercomsysteem is dat geen matrix heeft. Bij Triple Audio zijn wij overtuigd dat Telos Infinity de toekomst is, en daarom organiseren wij de 'Grote Telos Infinity Show' op 19, 20 en 28 maart 2019. Tijdens dit event kom jij alles te weten over Telos Infinity, waarbij je zelf ook aan de slag gaat met het intercomsysteem. 

Programma
De Grote Telos Infinity Show vindt plaats op 19, 20 en 28 maart, beide dagen hebben hetzelfde programma. Na de inloop met koffie en thee tussen 9.30 uur en 10.00 en de introductie van het evenement, geeft Martin Dyster van Telos Alliance een presentatie over de Telos Infinity. Martin is Vice President of Business Development en Product Director voor het Telos Infinity IP Intercom systeem, en kan je dus alles over dit unieke product vertellen.

Het tweede deel van De Grote Telos Infinity Show bestaat uit een praktijkgedeelte. Het praktijkgedeelte begint met een demo waarbij je kennis maakt met de basics van Telos Inifnity. Vervolgens krijg jij de kans om Telos Infinity te testen in een voor jou relevante casus. Na het praktijkgedeelte is er een lunch waarbij gelegenheid is om te netwerken. 

Details en aanmelden 
De Grote Telos Infinity Show vindt plaats in het Techlab van Triple Audio op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 28 maart. Om 9.30 uur ben je welkom, het programma begint om 10.00 uur. Naar verwachting is de Grote Telos Infinity Show rond 14.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, maar het is wel verplicht om jezelf aan te melden.

>> Klik hier om je aan te melden voor de Grote Telos Infinity Show op dinsdag 19 maart
>> 
Klik hier om je aan te melden voor de Grote Telos Infinity Show op woensdag 20 maart
>> 
Klik hier om je aan te melden voor de Grote Telos Infinity Show op donderdag 28 maart 

Benieuwd naar het progamma? Dat vind je hier!

Telos Infinity producten Martin Dyster over Telos Infinity

Telos Infinity IP-intercomsysteem
Duidelijke communicatie binnen de broadcastwereld is essentieel voor radio-, tv- en theaterproducties. Met Telos Infinity kun je de hele productiecrew aan elkaar linken: de mensen in de controlroom en de geluidsman, de nieuwslezer in de studio en zelfs de verslaggevers op locatie. Iedereen die verbonden is via Telos Infinity ervaart ook nog eens de kristalheldere kwaliteit van de audio in dit unieke intercomsysteem. Hier vind je de brochure voor extra informatie!

Naast het weglaten van een matrix, heeft The Telos Alliance nog een uniek element aan de Telos Infinity toegevoegd; het systeem is namelijk volledig compliant aan de AES67 AoIP-standaard. Dit houdt in dat je onafhankelijk van het merk, audio over IP streams over en weer kunt gebruiken. 'Vroeger' waren dit soort systemen gebonden aan merken en protocollen en was het niet mogelijk om meerdere merken met elkaar te koppelen, maar dat is nu verleden tijd!

De Grote Telos Infinity Show is een initiatief van Triple Audio in samenwerking met The Telos Alliance, contactgegevens van Triple Audio vind je hier!