BNNVARA kiest (opnieuw) voor Triple Audio

Triple Audio heeft opnieuw een opdracht binnen van BNNVARA! De vier werkplekprogrammamakers (WPM's) die in 2015 geïnstalleerd zijn door Triple Audio, worden in december 2018 uitgebreid met een extra studio. ‘Wij zijn zeer verheugd om deze klus uit te besteden aan Triple Audio en weten zeker dat zij onze wensen kunnen vertalen!', vertelt Dave, BNNVARA's Post Production Facility Manager. Een groot compliment van de omroep! 

De DJ-studio’s, zoals BNNVARA de werkplekprogrammamakers noemt, worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Andy, audiovormgever bij BNNVARA vertelt: ‘We zenden eigenlijk geen shows uit vanaf deze locatie, dat wordt gedaan bij de NPO. Wat we wél hier maken, zijn de jingles en voice-overs voor eigenlijk alle shows van BNNVARA. Niet alleen voor de radioshow overigens: ook het YouTube-kanaal BOOS laat zijn voice-overs hier opnemen!’

Het leuke aan de meubels is dat deze volledig custom-made zijn. BNNVARA krijgt bijvoorbeeld een in hoogte verstelbaar meubel met een LED-rand. Triple Audio maakt dus een uniek meubel voor een van de grootste omroepen van Nederland! 

Een WPM van BNNVARA

Andy aan het werk

Locatie voor de nieuwe WPM

 

Category: