Triple Audio presenteert: TA Masterclass

Bij Triple Audio zijn we razend enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen in de broadcast-techniek. Omdat wij ons enthousiasme willen delen, presenteren we met trots de eerste TA Masterclass.

De broadcast-techniek ontwikkelt snel. Kun jij de vernieuwingen bijhouden? Ontdek en beleef de nieuwste producten tijdens de TA Masterclass. Dankzij verschillende usecases maak je kennis met de techniek van de toekomst en producten die hier naadloos op aansluiten. Kennis over AoIP is geen vereiste.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de TA Masterclass laten we jou de nieuwe AES67 AoIP apparatuur ontdekken. We gaan gezamenlijk aan de slag aan de hand van usecases die wij bij onze klanten tegenkomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste techniek; een deel van de producten zijn voor het eerst in Nederland of zelfs Europa. Denk hierbij aan het nieuwe vlaggenschip van Axia: Quasar, de Sonifex AVN-DIO03 of de Omnia MPX Node.

Tijdens de TA Masterclass wordt de integratie van de verschillende protocollen en producten gedemonstreerd zodat ook jij de toegevoegde waarde van AoIP kunt ervaren. Termen als Ravenna, AES67, Dante, AoIP en Livewire+ komen allemaal voorbij.

Bij de TA Masterclass ligt de focus op producten die in de afgelopen tweeënhalf jaar zijn geïntroduceerd. Je hebt tijdens de TA Masterclass de vrijheid om de nieuwe producten van verschillende merken van dichtbij te ontdekken: Axia, Omnia, Telos, Comrex, Sonifex en Triple Audio.

Jouw use case
De usecases waar je zojuist over hebt gelezen, kunnen die van jou zijn! Geef tijdens je aanmelding aan waar jij tegen aanloopt in de wereld van Audio over IP en alle producten die daarbij komen kijken. Wordt jouw usecase gebruikt tijdens de TA Masterclass? Dan staat er een leuke verassing op je te wachten na afloop!

Details & aanmelden
De TA Masterclass vindt plaats in het Triple Audio Techlab, P.C. Staalweg 130 in Bilthoven. De aanvang is 15.00 uur en het verwachte einde is rond 18.30 uur, waar aansluitend gezorgd wordt voor een heerlijke maaltijd. Let op! Voor dealers vindt de TA Masterclass plaats op 3 april 2020.

Er zijn geen kosten verbonden aan de TA Masterclass, maar het is wel belangrijk om je aan te melden.

>> Meld je hier aan voor de TA Masterclass op woensdag 1 april 2020 << 

>> Meld je hier aan voor de TA Masterclass op vrijdag 3 april 2020 - DEALERS << 

Facebook event: TA Masterclass