Max Pandini (Omnia) op The Imaging Days!

The Imaging Days zitten erop! Max Pandini heeft tijdens dit event laten zien hoe jouw creaties als sounddesigner het beste tot zijn recht komen.

Max Pandini zoomde tijdens zijn presentatie in op (hoe kan het ook anders): de Omnia Zendlijnprocessing. De boodschap was duidelijk: je soundfile optimaliseren zodat deze het beste uitkomen nadat deze door een zendlijnprocessor heen is gegaan. Wil je een sound die luid, clean én onderscheidend is: kies dan voor Omnia! 

Tijdens de presentatie van Max Pandini werd het publiek geprikkeld met het toegankelijke Omnia en de voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Orban. De Omnia VOLT is hier een goed voorbeeld van: revolutionair met een zeer toegankelijke prijs. Interesse in wat de producten van Omnia voor jou kunnen betekenen? 

The Imaging Days
The Imaging Days is ontstaan in 2014 omdat er volgens de oprichters te weinig aandacht werd gegeven aan alles waar The Imaging Days nu voor staat: sound geven aan radio. De organisatie omschrijft het tweedaagse event als de meest succesvolle meeting voor radio imaging in de wereld. Meer informatie vind je op de website van The Imaging Days!