It's a wrap!

De Grote Telos Infinity Show zit erop! Na drie dagen vol demo's en presentaties kwam ook hier een eind aan. Wij hebben geprobeerd ons enthousiasme over Telos Infinity over te brengen op onze klanten, en naar onze mening is dit aardig gelukt. Heb je de show gemist, wil je meer informatie of wil je gewoon graag de foto's zien? In dit artikel vind je het allemaal!

1) Martin Dyster, VP Business Development & Project Director Telos Infinity. 2) Telos Infinity, ook geschikt voor gitaren ;). 3) De opkomst op de derde showdag.

Telos Infinity stond natuurlijk centraal tijdens De Grote Telos Infinity Show; het volledige AoIP-intercomsysteem zonder matrix. Met Telos Infinity kun je de hele productiecrew aan elkaar linken: de mensen in de controlroom en de geluidsman, de nieuwslezer in de studio en zelfs de verslaggevers op locatie. Iedereen die verbonden is via Telos Infinity ervaart ook nog eens de kristalheldere kwaliteit van de audio in dit unieke intercomsysteem. Hier vind je de brochure voor extra informatie!

Voor het in- en uitkoppelen van AES67 AoIP naar analoog- en digitaal audio zijn tijdens De Grote Telos Infinity Show Axia xNodes gebruikt. Eén van de toepassingen was de koppeling met het draadloze Pliant Crewcom systeem.

Telos heeft naast de Infinity-range nog meer innovatieve producten; bijvoorbeeld de Telos VX Enterprise; opvolger van de Telos VX. De VX Enterprise ondersteund AES67 AoIP en VoIP in een krachtig 1RU platform en kan zo verschillende studio's voorzien van telefoonlijnen. Je vindt de brochure hier!

Sonifex
Niet alleen producten van the Telos Alliance kwamen langs, zo was ook Sonifex present! De Sonifex Grandmaster GMCS-TCXO is ingezet als PTPv2 Grandmaster om alle AES67 apparatuur in sync te houden. 

Dan de Sonifex Dante® Commentator Unit, een gloednieuw product dat gepresenteerd is op de ISE2019. Deze commentator unit heeft ruimte voor twee commentatoren, maar er bestaat ook een unit voor vier commentatoren. De Dante® Commentator Unit maakt gebruik van AoIP en 4-wire aansluitingen waardoor het integratiemogelijkheden voor oude en nieuwe systemen biedt.

Naast de Grandmaster en Dante® Commentator Unit, werden er nog twee Sonifex producten gebruikt tijdens de demo's: Sonifex AVN-PXH12 en AVN-PA8. De AVN-PXH12 is een 2 x 12 AoIP kanaals monitormixer waarbij 12 kanalen worden toegewezen en worden uitgeluisterd door middel van de ingebouwde luidspreker. In de productgids van Sonifex vind je alle details van dit product. De Sonifex AVN Portals werden ook gebruikt. Dit zijn Multi-Channel Audio Mix Engine Interfaces op basis van AES67 AoIP.

   

Triple Audio
De afgelopen tijd heeft Triple Audio ook zeker niet stilgezeten, wij presenteerde dan ook met trots ChronoFlex Broadcast en SmartControl tijdens de Grote Telos Infinity Show. ChronoFlex Broadcast is een tijdsysteem en laat je door middel van Klokken, Timers en Stopwatches de tijd zien die voor jou van belang is. Naast deze drie voordelen van ChronoFlex Broadcast bestaat dit tijdsysteem ook uit Signs en Triggers. Laat de Sign Mic Live bijvoorbeeld oplichten wanneer de microfoon aan staat en laat ChronoFlex Broadcast samenwerken met LWRP dankzij de Triggers. ChronoFlex komt in drie varianten, zowel met als zonder scherm. Je vindt de brochure hier!

En dan SmartControl: het nieuwste product van Triple Audio. Dankzij SmartControl kun jij jouw broadcastomgeving automatiseren, SmartControl laat verschillende protocollen namelijk met elkaar communiceren. Op dit moment zijn de protocollen Livewire+ en Philips Hue in combinatie met SmartControl met succes toegepast op de Hogeschool Windesheim. In de toekomst wordt SmartControl uitgebreid met Ember+, AES70, BMRP, TCP/API Rest, Comrex, DHD Global Logics, ChronoFlex; en alles wat jij wenst! 

Prijslijst
Hier vind je een kort overzicht van de prijzen van al deze producten!

Zien wij jou bij de volgende demodag?