Vind jij onze nieuwe collega en win!

- This vacancy is only for Dutch -

Hoe werkt het?

Zodra je een mogelijke collega voor ons hebt gevonden, moet je ervoor zorgen dat hij of zij jouw naam in de sollicitatiebrief noemt wanneer deze verstuurd wordt naar vacature@tripleaudo.nl. Je doet nu automatisch mee met de wedstrijd! De beloning wordt uitgereikt op het moment dat de door jou aangedragen sollicitant een arbeidsovereenkomst tekent bij Triple Audio! 

 

Vacature 1: Junior Engineer

Onze toekomstige Junior Engineer gaat aan de slag met afwisselende en uitdagende projecten gericht op professionele audio-, video- en besturingstoepassingen. 
Het gaat hierbij om complexe projecten waarbij verschillende vaardigheden komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken van hard- en software oplossingen en het ontwerpen, engineeren en troubleshooten in AoIP-netwerken.

Belangrijk is dat onze toekomstige Junior Engineer (bijna) een diploma op zak heeft op hbo-niveau. Het is natuurlijk van belang dat deze studie techniek- of ICT-gerelateerd is. Daarnaast zouden wij het fijn vinden als onze collega enige basiskennis heeft switching en routing. Dit is geen vereiste, het is alleen handig in deze functie wanneer je hier het een en ander vanaf weet!

De volledige vacature vind je op onze contactpagina!

 

Vacature 2: All-round Technicus

De tweede collega die wij graag verwelkomen in ons leuke team is een All-round Technicus! Een All-round Technicus werkt in veel verschillende projecten en bedenkt hier bijvoorbeeld de bekabelingen, schakelingen en interfaces voor. Daarnaast zal de All-round Technicus radio- en tv-studio's bouwen, installeren en (als hij of zij dit wilt) zelf ontwerpen!

Het is belangrijk dat onze All-round Technicus affiniteit heeft met techniek. Dit kan bijvoorbeeld doordat er een mbo-opleiding in de richting van Techniek is afgerond. Geen opleiding gevolgd in deze richting? Geen nood, ook als hobby-techneut ben je welkom! 

Daarnaast is het belangrijk dat hij of zij creatief is, omdat dit nodig is bij het bedenken en realiseren van technische oplssingen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarnaast ook een vereiste.

Deze vacature vindt je ook op de contactpagina van Triple Audio.

Waarom werken bij Triple Audio?
Triple Audio is marktleider op het gebied van complexe en nieuwe techniek in audio, video en besturingstoepassingen. Een dag bij Triple Audio is nooit saai, techniek staat immers nooit stil! Daarnaast vind je Triple Audio in het vetste kantoor ooit, wat ook nog eens super centraal gelegen is. Je komt terecht in een jong en energiek team waarbij je veel kansen krijgt om bij te leren. Niet onbelangrijk: wij organiseren elk jaar de leukste bedrijfsuitjes en kerstborrels én wij doen nog gewoon wekelijks aan een ouderwetse vrijdagmiddagborrel!

Voorwaarden van deze actie
   - De naam van de deelnemer wordt genoemd in de sollicitatiebrief van de betreffende sollicitant
   - De beloning wordt uitgereikt wanneer de sollicitant een arbeidsovereenkomst tekent bij Triple Audio 
   - Deze actie loopt voor een onbepaalde tijd