Training

Product training & opleidingen

Triple Audio verzorgt gebruikers trainingen & technische trainingen op een diversiteit aan apparatuur en installaties. Ons pand biedt hiervoor uitgebreide faciliteiten.

Onze trainingen bestaan uit een goede balans tussen theorie- en praktijkgerichte hands-on sessies. De Triple Audio bar. Om het zakelijke met het aangename te verenigen. Door middel van dergelijke trainingen kunt u het kennisniveau van u en uw collega’s naar een hoger niveau brengen, waardoor men met nog meer plezier, effectiever & foutlozer om kan gaan met technische middelen.

Streaming Academy

Kijk eens naar de apparaten om je heen. Vrijwel alle apparaten die je ziet zijn verbonden met een netwerk. Dat is logisch want IP biedt duizenden mogelijkheden, ook voor audio en broadcasting.

Audio over IP is de nieuwe standaard voor broadcasting. Grote conventionele digitale broadcastsystemen maken plaats voor kosten efficiënte AoIP netwerken met onbegrensde mogelijkheden. Eén enkel IP-netwerk kan nu zaken zoals audio distributie, clocking, source advertisement, besturing en protocol translaties ondervangen.

Ook weten wat de oneindige mogelijkheden van AoIP voor jou kunnen betekenen? Kom dan 7 & 14 maart langs op de Streaming Academy!

Seminar - Telos Alliance Group