Projects

Broadcast

Triple Audio is leverancier van een indrukwekkende reeks broadcast apparatuur. Wij zijn dealer, importeur en systeem integrator van honderden professionele merken. De workflow is maximaal ingericht om snel en doelgericht samen te werken met fabrikanten en importeurs, waardoor u als klant snel over de gewenste middelen kunt beschikken en de technische realisatie snel kan plaatsvinden.

Daarnaast maakt ons zeer ruimemagazijn snelle levering van apparatuur en service parts mogelijk zonder onnodige wachttijden. “Dozen schuiven” is bij Triple Audio niet aan de orde; van elk product dat wij verkopen is de kennis aanwezig om u daadwerkelijk te kunnen ondersteunen. Wij begeleiden u volledig voor de aankoop en ook na de aankoop kunt u voor support terugvallen op onze service.

Voertuigen en mobiele techniek

Het pand dat voor de specialistische werkwijze van Triple Audio ontworpen is, heeft een speciaal ingerichte werkplaats met een hoogte van 6,20 meter en een lengte van 28 meter. Hij is speciaal ingericht voor het verlenen van snelle service en het bouwen van voertuigen en mobiele installaties zoals media & reportagevoertuigen, meetvoertuigen, special task vehicles, commando voertuigen, recording trucks. Kortom, elke vorm van mobiele techniek.

Systeem integratie

Broadcast techniek is één van onze kernactiviteiten. Dit kan variëren van simpele tot zeer complexe techniek op het gebied van professionele audio, video en besturingstoepassingen tot het ontwerp en realisatie van complete mediastations met genetwerkte digitale audio & video platforms.

Rampmeldsystemen

Triple Audio heeft diverse oplossingen ontwikkeld op het gebied van overheid gerelateerde rampmeldsystemen. In het geval van een regionale calamiteit kan de veiligheidsregio met 1 druk op de knop live in de radiouitzending komen van een omroep.

 • Windesheim, klaar voor de toekomst!

  Sinds november 2018 leren studenten Journalistiek op de Christelijke Hogeschool Windesheim radio- en tv-uitzendingen maken met onder andere gloednieuwe Axia apparatuur. Inmiddels worden de allerlaatste puntjes op de ‘i’ gezet en is het dus hoog tijd om studenten en docenten aan de tand te voelen over deze vernieuwing.
 • State-of-the-art studio's voor studenten journalistiek

  Triple Audio heeft voor de opleiding Journalistiek van de Hogeschool Utrecht het hele audio platform voor de Media Technologische Omgeving gerealiseerd. Het  fundament voor het audio platform bij de radio en tv-studio’s is gebaseerd op het Livewire+ Audio over IP-ecosysteem. Martijn de Groot, projectmanager MTO en coördinator Media van de School voor Journalistiek is trots op het resultaat: 
 • BNNVARA kiest (opnieuw) voor Triple Audio

  Triple Audio heeft opnieuw een opdracht binnen van BNNVARA! De vier werkplekprogrammamakers (WPM's) die in 2015 geïnstalleerd zijn door Triple Audio, worden in 2019 uitgebreid met een extra studio. ‘Wij zijn zeer verheugd om deze klus uit te besteden aan Triple Audio en weten zeker dat zij onze wensen kunnen vertalen!', vertelt Dave, BNNVARA's Post Production Facility Manager. Een groot compliment van de omroep! 
 • Omroep Flevoland - AoIP is nu!

  Met de ingebruikname van de nieuwe Audio over IP (AoIP) installatie laat Omroep Flevoland vlak voor de IBC 2017 zien wat innovatie is. Triple Audio heeft mogen bijdragen aan de totaalvernieuwing in onder andere Studio 1, Studio 2 en de CAR; hiermee is de totale radio-installatie vernieuwd.  Visual
 • VO(LL)T

  Van 18 tot en met 20 augustus 2017 is het weer tijd voor A Camping Flight To Lowlands Paradise, welke dit jaar zijn 25ste editie viert. Zoals eerdere jaren zijn de drie dagen van muziek, dans, theater, comedy en meer te volgen op onder andere de evenementen zender waarbij Eric Holzhauer van ShowbizzLive de splinternieuwe Omnia VOLT inzet als zendlijn proce