Triple Audio partner van multiCAM Radio

Zonder menselijk handelen je radio studio omtoveren tot een Visual Radio studio? Dat kan nu met multiCAM Systems want Triple Audio is de exclusieve partner voor multiCAM Radio binnen Nederland geworden!

Binnen 20 minuten (!) is het MultiCAM systeem ingesteld en kan er begonnen worden met het maken van Visual Radio. Doordat de Artificial Intelligence (AI) software module van multiCAM Radio makkelijk te integreren is met alle mengtafels en audio platformen wordt er een volledig geautomatiseerd systeem gecreëerd.

De AI software module van multiCAM Radio is verbonden met de geintegreerde spraak detector. Zodra er gesproken wordt zal de AI module hier op reageren en de PTZ camera’s besturen. Met multiCAM Radio is het mogelijk om verschillende overlays, logo’s, social media feeds en meer in beeld te schakelen. Op deze manier word Visual Radio in een handomdraai naar een hoger niveau getild. Alle content kan live/online gestreamd of opgeslagen worden.

Tijdens de Radiodays Europe bemande Triple Audio samen met MultiCAM Systems een beursstand om de Axia Fusion AoIP mixing console en de Axia Pathfinder Core Pro in combinatie met de veelzijdige multiCAM Radio te demonstreren.De Axia Fusion en Pathfinder Core PRO verzorgde de triggers om camera presets in de multiCAM Radio software te schakelen. De interesse voor multiCAM was zeer groot wat de conferentie tot een succes maakte.

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een Visual Radio oplossing? Neem dan contact met ons op.

Category: