The Power of Simplicity - Axia Pathfinder

Axia Pathfinder Core PRO De Axia Pathfinder Core PRO is ideaal voor radio stations die opzoek zijn naar een betrouwbare, redundante routing controller welke onafhankelijk is van een PC of server.
Sinds de lancering van de Pathfinder routing control software 10 jaar geleden heeft Axia alle kennis gebruikt voor de ontwikkeling van de Pathfinder Core PRO. Dit is een professionele routing controller die gebruikers makkelijk en intuïtief de controle over de audio routeringen binnen het systeem geeft . 

Pathfinder Core PRO’s intuïtieve web interface zorgt voor een simpele configuratie en monitoring van elk apparaat in het netwerk. De op Linux gebaseerde applicatie maakt efficiënter gebruik van de processor terwijl de gebruiker verlost is van een Windows-gebaseerde server. Met Logic Flows, (flow-chart stijl event systeem) is het nog makkelijker om events te maken en  aan te passen. Het monitoren van de event status is real-time. Pathfinder Core PRO Device Emulators worden gebruikt om third-party protocollen te emuleren en te vertalen naar het Axia protocol.

Alle functionaliteiten in de oude Pathfinder software zijn verbeterd, waaronder customizable gebruikers panelen, virtuele source routing en Memory Slots, hiermee kunnen beslissingen gemaakt worden op basis van zelf gedefinieerde informatie. “Gebruikers zullen de intuïtieve user interface en de eenvoudige manier waarop Logic Flows aangemaakt, gemanaged en gemonitord kunnen worden geweldig vinden.” Aldus Marty Sacks, Vice President Sales, Support & Marketing van de Telos Alliance.

De Pathfinder Core PRO is uitgerust met dubbele Gigabit Ethernet poorten en dubbele redundante interne voedingen. De Pathfinder Core Pro wordt standaard geleverd met 500 crosspoint’s en 500 logics. Voor grotere installaties kan er een extra licentie gekocht worden. Hiermee worden er 500 crosspoints of 500 logics toegevoegd aan de Core PRO systeem. 

Category: