DutchView scoort!

DutchView is een veelzijdig multimediabedrijf. Dagelijks faciliteert DutchView de meest bekeken programma’s op de Nederlandse televisie.

DutchView levert dagelijks de faciliteiten, de operationele crew en het projectmanagement voor onder meer talkshows en nieuwsprogramma's en biedt daarmee continuïteit aan omroepen en producenten. DutchView faciliteert onder meer RTL Nieuws en Boulevard, De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Hart van Nederland en de EO actualiteitenprogramma’s.

De sportverslaggevers zullen voortaan voorzien worden van de Sonifex CM-CU21 Commentator Units. DutchView zal de zes Sonifex CM-CU21 Commentator Units vooral inzetten bij de verslaggeving van grote sport evenementen.

John Conricode (Hoofd Audio Technicus, DutchView) legt ons uit waarom zij hebben gekozen voor de Sonifex CM-CU21 Commentator Units.

“Allereerst lijkt de Sonifex CM-CU21 Commentator Units qua user interface op onze voorgaande commentator units qua type, workflow en bediening, dit was direct het grote plus voor onze gebruikers. Verder heeft de Sonifex CM-CU21 Commentator Unit een moderne uitstraling en is makkelijk stand alone te configureren zoals wij hem willen laten gebruiken door onze technici”.

Sonifex is er goed in geslaagd om een zeer gebruiksvriendelijke en makkelijk bedienbare commentator unit van hoge kwaliteit te produceren.

“Wij hebben bij DutchView uiteraard meerdere type commentator units getest, en Sonifex kwam in de top drie terecht onder andere qua bediening, klank kleur, de versterking van de hoofdtelefoon uitgang, de gain / headroom van de microfoon input. Ook het signaal / ruis verhouding van de uitgang (input mengtafel) voldeden aan de wens”. “Verder hebben wij afgelopen seizoenen een aantal Sonifexen op inhuur gehad, dus de bekendheid was voor ons ook een pluspunt” . “Wij hopen nu dat de Sonifex net zo lang mee gaat als onze huidige commentator units”. sluit John af. 

Voordelen van de Sonifex CM-CU21 Commentator Units:

- Twee Commentator posities en een gast positie, beide met individuele uitgangen en twee mix uitgangen.
- Talkback uitgangen selecteerbaar door de twee commentator posities, met ingebouwde limiter functie.
- Vier return-ingangen die gerouted kunnen worden samen met alle commentator ingangen naar de hoofdtelefoon uitgangen.

Category: