Engineering

 • De nieuwe standaard voor internetstreaming!

  Al vele radiostations gingen je voor, Telos Z/IPStream 9X/2 is de nieuwe standaard (!) voor internetstreaming geworden. 
 • Axia AoIP driver als eerste AES67 compliant!

  Groot nieuws: De Axia audio over IP driver is vanaf versie 2.10, als allereerste, volledig AES67 compliant.
 • Van engineering tot productie

  Product Engineering is één van de drijvende krachten binnen Triple Audio. Voor behoeften bij onze relaties hebben we al veel producten ontwikkeld. Door gestructureerde productielijnen binnen Triple Audio zorgen we voor perfecte producten, welke volledig aansluiten bij de wens en behoefte van de gebruikers.
 • Team - PrizeFighter & Comrex VH2

  PrizeFighter is een prijzenadministratie-systeem waarvan de database gegevens gekoppeld kunnen worden aan telefoonvorken en sms-platformen.

Engineering & installatie

Broadcast techniek is één van onze kernactiviteiten. Dit kan variëren van simpele tot zeer complexe techniek op het gebied van professionele audio, video en besturingstoepassingen tot het ontwerp en realisatie van complete mediastations met genetwerkte digitale audio & video platforms.

Verbindingstechiek

Triple Audio kan digitale en analoge verbindingen voor u realiseren via elk denkbaar medium. Denk aan audio, video, data en remotebesturingen over IP, maar ook straalverbindingen, satelliet, UMTS, hoogfrequent, leased lines, etc. Andere specialiteiten zijn bijvoorbeeld de realisatie van rampmeldsystemen voor veiligheidsregio’s, integratie van KVM technieken en toepassing van heimelijke audio, video en lokalisatie technieken.

Werkplaats

Ontwerp, realisatie & aanpassing van voertuigen en mobiele installaties. Het pand dat voor de specialistische werkwijze van Triple Audio ontworpen is, heeft een speciaal ingerichte werkplaats met een hoogte van 6,20 meter en een lengte van 28 meter. Hij is speciaal ingericht voor het verlenen van snelle service en het bouwen van voertuigen en mobiele installaties zoals media & reportagevoertuigen, meetvoertuigen, special task vehicles, commando voertuigen, recording trucks. Kortom, elke vorm van mobiele techniek. Bij de bouw van dergelijke mobiele installaties staan gebruikersvriendelijkheid, duurzaamheid en continuïteit voorop.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het inbouwen van volautomatische omvormers en voedingsinstallaties in voertuigen. Hiermee kunt u zonder problemen gebruik maken van 230V apparatuur zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Deze installaties worden veilig en fool-proof gemaakt en kunnen niet verkeerd bediend worden.